Tandrensning

Hvad er en tandrensning?

Ved en tandrensning renses dine tænder og dit tandkød af tandlægen, tandplejeren eller klinikassistenten. I denne forbindelse fjernes eventuelle tandsten (hårde belægninger på tænderne) og plak (bløde belægninger på tænderne) samtidig med at vi afpudser dine tænder for at fjerne eventuelle misfarvninger. En tandrensning vil efterlade overfladen på dine tænder ren og glat, hvilket vil gøre det nemmere for dig at bevare dine tænder og dit tandkøds sundhed og hygiejne.

Hvor ofte har jeg behov for en tandrensning?

Det kan være svært ved almindelig tandbørstning to gange dagligt at holde tænderne fri for bakterier, der med tiden kan udvikle sig til tandsten og plak. En regelmæssig tandrensning vil gøre det nemmere for dig selv at fastholde rene og bakteriefrie tænder, og derved mindske risikoen for både huller i tænderne og pardentose (tandkødsbetændelse). Behovet for en tandrensning afhænger meget af din samlede tandsundhed og mundhygiejne. Nogle patienter har behov for en tandrensning hver tredje måned og andre årligt – det er individuelt. Det er derfor tandlægen, der vurderer hvor ofte en tandrensning er nødvendig for dig. 

Tandrensning Aalestrup

"Skiftet fra anden tandlæge, og har nu oplevet en kompetent ny tandlæge, som hører og respekterer, at jeg ikke er vild med tandlæger. Så anbefaler gerne."

Jette Hansen

januar 2019

"Var idag d. 21-1 på besøg på tandklinikken. Fik en rigtig god oplevelse, selvom jeg har tandlægeskræk. v.h."

Ingrid Nielsen

Januar 2019

"De kan kun varmt anbefales, de er så utrolig søde og venlige. Og ikke mindst prof. i deres arbejde."

Heidi Sørensen

November 2018

"Meget kort ventetid, god behandling, venligt personale og stor faglighed i fine omgivelser."

Martina Huter

December 2019

"Har lige skiftet fra anden tandlæge. Fantastisk at få ros, for forarbejdet af hygiejne omkring ens tænder. Vil helt klart anbefale jer. Held og lykke med jeres klinik"

Birte Pedersen

Maj 2019

"Dygtig, venlig og kompetent tandlæge"

Klaus Fogh

November 2019

"Dygtig, venlig og kompetent tandlæge"

Sonja Spalding

November 2019

"Meget grundig tandlæge, dygtig og professionel"

Eva Olesen

Maj 2019