Tandblegning

Hvad er en tandblegning?

Nogle mennesker har naturligt en lysere tandemalje end andre og eksempelvis gule tænder kan være arvelige. Tænder kan misfarves af tobak, kaffe og andre farvestoffer fra fødevarer og drikkevarer – ligesom medicin og sygdom også være med til at misfarve dit tandsæt. Hvis du er utilfreds med misfarvningen på dine tænder, kan tandblegning hjælpe dig. Ved tandblegning bleges tænderne ved hjælp af en skinne og en blegningsgel. I blegningsgelen findes det aktive stof brintoverilte i en mild koncentration. Den milde koncentration gør at behandlingen er skånsom og ikke skader dine tænder. Gelen trænger ind i dine tænder og får tænderne til at syne lysere og hvidere.

Hvordan foregår en tandblegning?

Inden selve behandlingen går i gang, undersøger vi dine tænder meget grundigt. Hvis du har huller i tænderne eller nogle forrige behandlinger, der er uafsluttede eller utætte fyldninger, vil vi behandle disse først. Herefter tager vi et aftryk af dine tænder og skaber en for dig personlig og individuel blegningsskinne. Ved selve blegningsbehandlingen fyldes skinnen med blegningsgelen, hvorefter skinnen puttes i munden. Tandblegning varer oftest 1-2 timer som kan fordeles over flere besøg på klinikken.

Tandblegning Tandklinik Vestergade

"Skiftet fra anden tandlæge, og har nu oplevet en kompetent ny tandlæge, som hører og respekterer, at jeg ikke er vild med tandlæger. Så anbefaler gerne."

Jette Hansen

januar 2019

"Var idag d. 21-1 på besøg på tandklinikken. Fik en rigtig god oplevelse, selvom jeg har tandlægeskræk. v.h."

Ingrid Nielsen

Januar 2019

"De kan kun varmt anbefales, de er så utrolig søde og venlige. Og ikke mindst prof. i deres arbejde."

Heidi Sørensen

November 2018

"Meget kort ventetid, god behandling, venligt personale og stor faglighed i fine omgivelser."

Martina Huter

December 2019

"Har lige skiftet fra anden tandlæge. Fantastisk at få ros, for forarbejdet af hygiejne omkring ens tænder. Vil helt klart anbefale jer. Held og lykke med jeres klinik"

Birte Pedersen

Maj 2019

"Dygtig, venlig og kompetent tandlæge"

Klaus Fogh

November 2019

"Dygtig, venlig og kompetent tandlæge"

Sonja Spalding

November 2019

"Meget grundig tandlæge, dygtig og professionel"

Eva Olesen

Maj 2019