Om os

Mød vores personale

Vores personale har et højt fagligt niveau, som vi er meget stolte af. Vi har en ambition om at være blandt de bedste tandlæger i Danmark. Derfor holder vi os løbende opdateret på den nyeste forskning og de nyeste tandteknikker. Vi gør en dyd ud af, at være en rummelig klinik, hvor der er plads til alle. Vi taler desuden flere forskellige sprog på tandklinikken: Andreea taler rumænsk, Cennet tyrkisk og Alina taler russisk.

Andrea

ANDREEA BOSANCU​

DAGLIG LEDER og tandlæge

Andreea overtog klinikken fra maj 2020. Hun har 10 års erfaring som tandlæge med egen klinik. Hendes mål er at drive klinikken, så alle patienter får den bedste behandling og et trygt sted at gå til tandlæge. 

Tandplejer hos tandklinik vestergade

Cennet arabaci

tandplejer

Cennet blev uddannet tandplejer i 2019. Cennet diagnosticerer og planlægger behandlingsforløb. Hun ligger stor vægt på forebyggelse. Selvom hun elsker at behandle patienterne på klinikken, vil hun nemlig ikke se dem mere end højst nødvendigt. 

Helle klinikassistent

Helle Justesen

KLINIKASSISTENT

Helle har været på klinikken siden 2007, hvor hun har arbejdet sammen med den tidligere ejer. Helles mange års erfaring inden for faget har lært hende, at det er vigtigt at vise omsorg overfor patienterne fra dét, de træder ind af døren. 

Alina 17

Alina Christensen

Klinikassistent

Alina blev uddannet klinikassistent i 2015 og blev ansat hos os i 2018. Alina skaber god stemning på klinikken, og det er vigtigt for hende at alle, kollegaer såvel som patienter, har det godt på klinikken. 

"De kan kun varmt anbefales, de er så utrolig søde og venlige. Og ikke mindst prof. i deres arbejde."

Heidi Sørensen

November 2018

"Meget kort ventetid, god behandling, venligt personale og stor faglighed i fine omgivelser."

Martina Huter

December 2019

"Har lige skiftet fra anden tandlæge. Fantastisk at få ros, for forarbejdet af hygiejne omkring ens tænder. Vil helt klart anbefale jer. Held og lykke med jeres klinik"

Birte Pedersen

Maj 2019

"Dygtig, venlig og kompetent tandlæge"

Klaus Fogh

November 2019

"Dygtig, venlig og kompetent tandlæge"

Sonja Spalding

November 2019

"Meget grundig tandlæge, dygtig og professionel"

Eva Olesen

Maj 2019

"Var idag d. 21-1 på besøg på tandklinikken. Fik en rigtig god oplevelse, selvom jeg har tandlægeskræk. v.h."

Ingrid Nielsen

Januar 2019

"Skiftet fra anden tandlæge, og har nu oplevet en kompetent ny tandlæge, som hører og respekterer, at jeg ikke er vild med tandlæger. Så anbefaler gerne."

Jette Hansen

januar 2019

Om klinikken

Tandklinik Vestergade

Tandklinik Vestergade ligger centralt i Aalestrup, lige ved rundkørslen tæt på Super Brugsen. Der er handicapvenlig adgang til klinikken og gratis parkering tæt på. Da vi overtog klinikken i 2017 renoverede vi den for skabe et bedre arbejdsmiljø og give en bedre oplevelse til vores patienter. 

Når du træder ind af døren på klinikken vil du blive varmt modtaget af vores klinikassistenter. Derefter begynder behandlingen, som altid vil foregå på dine præmisser. Vi kan snakke om hvordan du bedste kan lide at blive behandlet. Især hvis du har tandlægeskræk kan det være en god idé. 

Hvis du er ny patient tager vi en grundig snak og lægger en behandlingsplan hvis det er nødvendigt.