Nye patienter

tryghed

Første gang du besøger os, tager vi en snak og tjekker op på dine behov. Hvis du tager medicin eller har tandlægeskræk, vil vi meget gerne vide det. Vi tilbyder dig den behandling, som passer bedst til dig. Vi finder ud af, hvordan du føler dig mest tryg i tandlægestolen, så du får en god oplevelse hos os. 

Dit første besøg

Første gang du besøger os skal du huske at medbringe dit sygesikringskort, så vi kan registrere dig. Vi sørger for at hente din patienthistorik og journal. Hvis du tager medicin, anbefaler vi, at du medbringer et medicinkort eller fortæller os om den. Vi vil gerne sikre os, at du ikke får nogle bivirkninger, og at du får den helt rigtige behandling. Vi anbefaler, at du børster tænder kort tid før besøget. 

patientlån

Holder økonomien dig fra at tage til tandlægen? Så kan Patientlån måske være noget for dig. 

Du kan sammenligne et tandlægelån hos Patientlån med en tandlæge-afbetaling eller tandlæge-afdragsordning. 

Læs mere om Patientlån her.

Tandklinik Vestergade patient

Hvordan skifter man tandlæge?

Hvis du gerne vil være ny patient hos os, skal du blot ringe til os eller komme forbi klinikken. Vi aftaler et tidspunkt, hvor du kan møde vores behandlere. Medbring dit sygesikringskort, så vi kan oprette dig i vores system. Så nemt er det at skifte tandlæge.

"Har lige skiftet fra anden tandlæge. Fantastisk at få ros, for forarbejdet af hygiejne omkring ens tænder. Vil helt klart anbefale jer. Held og lykke med jeres klinik"

Birte Pedersen

Maj 2019

"Dygtig, venlig og kompetent tandlæge"

Sonja Spalding

November 2019

"Jeg blev modtaget med et smile og behandlet meget godt"

Missy Live

Februar 2020

"Personale er søde og rare. De arbejder stille og rolig, så man ikke bliver nervøs for hvad de laver. Den bedste tandlæge, jeg nogensinde har haft. Vi klart anbefale alle, at skifte til Tandklinik Vestergade 😊"

Hanne Olesen

April 2020

"De er utrolig dygtige og venlige"

Henrik Madsen

Maj 2020

"Meget kort ventetid, god behandling, venligt personale og stor faglighed i fine omgivelser."

Martina Huter

December 2019

"Dygtig, venlig og kompetent tandlæge"

Klaus Fogh

November 2019

"Meget grundig tandlæge, dygtig og professionel"

Eva Olesen

Maj 2019

Det bedste til dig

Din lokale tandlæge

Vores personale står altid klar til at tilbyde dig de bedste behandlinger. Hvis du gerne vil vide mere om vores team, kan du trykke på ikonet ovenfor.

Vi tilbyder fair tandlægepriser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores behandlinger. Du kan finde vores prisliste sammen med de spørgsmål, vi oftest bliver stillet, ved at trykke på ikonet ovenfor.

Skriv til os!

Vi kan kontaktes på telefon 98642900 og gennem vores Facebook-side