behandlinger

Paradontose forårsages af vedvarende tandkødsbetændelse, og sker når bakterier har ophobet sig i støttevævet rundt om tænderne. Det behandles oftest med en rensning af tænderne, hvor bakterierne fjernes.

De bakterier vi har i munden omsætter sukker fra mad og drikke til syre, og denne syre er skadelig for tænderne. Den kan nemlig ætse emaljen på tænderne væk, og det er det der skaber huller i tænderne.

Har man drukket meget kaffe, rødvin eller røget, kan tænderne have taget farve. Her fungerer tandblegning som en kosmetisk behandling, hvor tænderne bliver gjort hvidere ved brug af en gel og lys.

Proteser erstatter én eller flere tænder, man har mistet. En protese fremstilles efter et aftryk af din mund, så den passer perfekt til dig. Proteser er aftagelige, hvor implantater sidder fast i munden.

Behandlinger ved Tandklinik Vestergade

Herunder kan du læse mere om de forskellige tandproblemer og hvordan vi på klinikken behandler dem. Du kan også printe en beskrivelse af behandlingen ud.

"Skiftet fra anden tandlæge, og har nu oplevet en kompetent ny tandlæge, som hører og respekterer, at jeg ikke er vild med tandlæger. Så anbefaler gerne."

Jette Hansen

januar 2019

"Var idag d. 21-1 på besøg på tandklinikken. Fik en rigtig god oplevelse, selvom jeg har tandlægeskræk. v.h."

Ingrid Nielsen

Januar 2019

"De kan kun varmt anbefales, de er så utrolig søde og venlige. Og ikke mindst prof. i deres arbejde."

Heidi Sørensen

November 2018

"Meget kort ventetid, god behandling, venligt personale og stor faglighed i fine omgivelser."

Martina Huter

December 2019

"Har lige skiftet fra anden tandlæge. Fantastisk at få ros, for forarbejdet af hygiejne omkring ens tænder. Vil helt klart anbefale jer. Held og lykke med jeres klinik"

Birte Pedersen

Maj 2019

"Dygtig, venlig og kompetent tandlæge"

Klaus Fogh

November 2019

"Dygtig, venlig og kompetent tandlæge"

Sonja Spalding

November 2019

"Meget grundig tandlæge, dygtig og professionel"

Eva Olesen

Maj 2019